Taekwondo klub

Franka i Dinko državni prvaci, Ireni bronca

U subotu 25.04.2015 u Rugvici je održano seniorsko prvenstvo Hrvatske u organizaciji Hrvatskog taekwondo saveza i domaćina Taekwondo kluba Rugvica. Na natjecanju je nastupio 141 senior/seniorka iz 41 kluba .Naš klub je predstavljalo 6 boraca. U žestokoj konkurenciji ˝Forteca˝ je sa 5. mjestom u ekipnom plasmanu još jednom dokazala da pripada samom vrhu Hrvatskog taekwondo-a.
Najuspješnija natjecateljica kluba Franka Anić još je jednom uspjela dokazati svoju kvalitetu, te je osvojila 1. mjesto u kategoriji seniorki -73 kg. Dinko Šegedin također je uspio opravdati ulogu favorita svoje kategorije (-80 kg) i po 3. put u svom 6. finalu seniorskog prvenstva Hrvatske osvojiti zlatnu medalju. Ali to nije sve, Irena Bikić je u konkurenciji seniorki -49 kg odradila vrhunske borbe i okitila se brončanom medaljom. Vrijedi svakako spomenuti i ostali dio ekipe koji nažalost nije uspio osvojiti medalje, a to su:Zlatko Batistić (-63 kg), Toni Šegedin (-68 kg) i Ivan Šolić (+87 kg).
Trener kluba Ante Šegedin i naši borci svojom predanošću i vrhunskim radom još su jednom promovirali Korčulu i Orebić na najbolji mogući način.